Oavsett vilken livsstil du lever och vilken klädstil du brukar bära är du säkerligen bekant med situationen där du inte kan bestämma dig för vilken look du ska ha för en visst event.

Det kan vara så att du måste ha hittat en outfit som du kan bära till anställningsintervjun eller så kan det vara det första mötet med dina svärföräldrar som ligger framför dig.

Ibland finns det i livet ett behov av att bära en outfit som är både snygg och tidlös.

Som man kan det aldrig gå fel med kombinationen av jeans och en t-shirt tillsammans med antingen en pullover eller en kavaj. Evenemangstypen kan påverka om du bör välja en pullover eller en kavaj. Till det avkopplade eventet kan en vanlig tröja vara att föredra medan du säkert kommer att få pluspoäng på den utseendemässiga fronten med en kavaj på dejten, anställningsintervjun eller det viktiga bankmötet.

Den stora fördelen med jeans och t-shirt är att du har ett hav av valmöjligheter när det gäller utseende och design. Om du redan gillar den stilrena looken kan det vara en enfärgad t-shirt som är rätt val för dig. För den friska och öppensinnade mannen som redan är van vid att krydda till outfits med fräcka detaljer kan smarta t-shirts med mönster väljas.

Som kvinna finns det två typer av stilar som skiljer könet åt – klänningar och kjolar. Medan vissa kvinnor älskar dessa ikoniska och feminina plagg finns det andra som inte kunde drömma om att ha på sig vare sig klänning eller kjol.

Klänningar är det perfekta valet oavsett om det är ett avkopplat event du ska på eller om det är en årsdag eller fest. Det är vanligtvis skorna som avgör om du klär upp dig eller inte. Den mest ikoniska modetrenden hos kvinnor är kombinationen av klänning och sneakers. Om du gillar den sofistikerade stilen blir det stiletter eller pumps som passar bäst.

Om du tillhör den gruppen kvinnor där kjolar och klänningar är främmande i garderoben kommer jeans och en snygg skjorta att vara den perfekta klädseln.

0/50 ratings